Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Тимошенко на Львівщині після буревію

24 червня на Львівщину, що постраждала від стихії, прибула прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Ще в аеропорту Тимошенко ознайомилася з картою стихійного лиха, яке пронеслося регіоном, і заслухала інформацію про попередню суму збитків. Після цього кортеж прем’єр-міністра вирушив у Яворівський район, який найбільше постраждав від стихії. Тимошенко провела розмову з керівництвом району, зустрілася з мешканцями Яворова.

За підсумками візиту прем’єра, КМУ на своєму засіданні ухвалив рішення про виділення коштів із резервного фонду Державного бюджету для проведення першочергових робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23 червня в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Відповідно до розпорядження Уряду, чотирьом західним областям виділено 27 мільйонів 220 тисяч гривень, зокрема, Львівській області – 22 мільйони 273 тисячі гривень, Тернопільській – 1 мільйон гривень, Чернівецькій - 720 тисяч гривень, Івано-Франківській - 500 тисяч гривень.

Уряд також установив, що із суми, виділеної Львівській області, для надання допомоги сім'ям загиблих призначається по 100 тисяч гривень, а для надання допомоги дітям, батьки яких загинули внаслідок стихійного лиха, по 300 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ