Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спалили наркотиків на 1,5 млн грн. Фото

У Львові правоохоронці спалили наркотиків на 1,5 мільйона гривень. Серед знищеного були такі важкі наркотики як героїн, амфетамін, метадон та бупренорфін. Окрім цього, спалено майже 15 кілограм марихуани та близько 32 кілограмів макової соломи, повідомила прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Загалом, працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області, 17 червня, знищили 70 кілограм наркотичних засобів та 4 літри прекурсорів по 241 кримінальному провадженні.

 «За цінами чорного ринку вартість спалених наркотиків становить близько 1,5 мільйона гривень», - розповів перший заступник начальника – начальник слідчого управління ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Микола Самарчук.

 При знищенні наркотиків та прекурсорів крім працівників міліції були присутні також представники Головного управління юстиції у Львівській області, управління Служби безпеки України у Львівській області та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ