Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові жорстоко вбили працівника ДАІ

1/2
Сьогодні вночі у Львові жорстоко вбили працівника ДАІ. Трагедія стала наслідком суперечки в кафе. Злочин стався на Сихові на вул. Сихівська,12 біля нічного кафе Red.Night.City. Про це Гал-інфо повідомили в правоохоронних органах.

За попередньою інформацією, працівник міліції О.Т. відпочивав в кафе . У цьому ж закладі  розслаблялась компанія із трьох чоловіків та дівчини. Слово за слово і зав’язалась гостра розмова. Коли О.Т. вийшов з приміщення кафе, ті троє його наздогнали і жорстоко побили. Від одержаних травм працівник ДАІ помер.

Підозрюваних оголошено у розшук, міліція намагається їх затримати по гарячих слідах.

Знову ж таки, за попередньою інформацією, нападники є представниками однієї з національних груп.

У вбитого О.Т. залишилась дружина і маленька дитина.  

Додамо, що на ФБ у групі Варта-1 з`явились свідчення і фото про цю подію.

Подаємо допис (без змін) на Варті-1 від Igor Zinkevych:

"На вулиці Сихівській 10 біля супер маркету Наш пів години тому відбулася бійка при якій двоє молодики і дівчина на смерть побили хлопчину. По опису хлопці вік 25-30 років національність Айзербержанці дівчина в білій курці дутій з фотоапаратом бійку знімала на камеру . Всі хто має будь яку інформацію рюпросимо сповістити на канал або 102

Ігор, був там тількишо там сидів мужик бухав сам за століком зверху в ред сіті збоку сиділи чурки .тоє чурок і дівчина наша українка . чуркипочали шось кричати алах алах
кароче почались якісь тьоркі між ними .чурбани вивели мужика на вулицю і почали прибивати .збоку стоятв ше один мужик тоже сам тоже пяниц такий простий роботяга почав захищатися за того.перше відпихай їх потім ліг на того мужика накрив його собою вони почали їх двох прибивати і скидувати того роботягу і били ногами по голові .кабила та шо з ними була знімала на відео збоку .і всьо вони пішли в сторну дск . за ними побіг пацик один хотів зупинити їх але вони прост опосміялись з нього і пішли дальше .приїхала швидка той мужик ше був живий потім почав плюватись кровю і кінець .я бачив його лиця там не було вапше таке як праскою прасували гарячою .

Ігор, бачили того чурку одного зних то ріст десь 1.70 був в чорній футболці заді писало азербайджан .зачіска під шапочку і бакенбарди і борода мінімальна знизу .паходка фраера.років 23 -25 по них не поймеш .казали пацани шо бачили їх на шуварі нижньому".

А ось фото. Не виключено, що другому фото зафіксовано одного з нападників. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ