Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Старосамбірському районі незаконно та масово вирубують ліс. Фото

Активісти громадської організації «Майдан» Старосамбірщини разом із представниками Самооборони та чиновниками Старосамбірського району відвідали місце незаконної та масової вирубки лісів у районі. Про це пише один із активістів Микола Гомонкоу Facebook.

«Після «круглого столу» в кабінеті голови Старосамбірської райради - за його присутності, а також (за участі) активістів Самооборони Старосамбірщини , ГО «Майдан», начальника Старосамбірського РВВС, прокурора Старосамбірського району, начальника СБУ, директора «Галсільліс», депутата Львівської облради  - на запрошення активістів ГО «Майдан» – усі присутні, крім директора «Галсільліс», який по дорозі в село Дністрик втік, виїхали на місце злочину проти природи та проти людства. Від побаченого жахнулись навіть ці хлопці, які приїхали із зони бойових дій на Сході нашої держави. Від такого варварства помітно жахнулись і начальник міліції і прокурор», – йдеться в повідомленні.

«По попередніх замірах в кагатах є приблизно 2000 куб. м свіжозрізаної не клеймованої добротної деревини. Такої кількості спиляного лісу на наших теренах з присутніх, напевне, не бачив ніхто з часів незалежності України... Одразу виникла думка, що вже настає кінець світу, і комусь терміново потрібні гроші, щоб відкупитись від смерті, забувши при цьому про все на цьому світі», - про це пише Микола Гомонко.

Також громадські активісти написали звернення до депутатів Верховної Ради України з вимогою втрутитись та захистити інтереси Стасосамбірської громади перед злочинами та незаконними діями КП «Старосамбірське» ДЛГП «Галсілліс», яка нещадно винищує ліси.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ