Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У центрі Львова – кінний пікет

Сьогодні, 6 листопада 2007 року, близько 50 працівників ДП "Львівський іподром" пікетували на конях центр міста та Львівську міськраду, протестуючи проти передачі іподрому у комунальну власність Львова. Вони вважають, що в такий спосіб львівська влада хоче «розікрасти іподром», вчинивши його «рейдерське захоплення». Частина працівників (20 осіб) взяла участь в акції протесту на конях, і близько 30 осіб пішки. Всі учасники акції мали на собі футболки з надписом «Не дамо розікрасти» та з перекресленим зображенням львівського міського голови, одягнутими на верхній одяг, та тримали в руках стяги з аналогічним надписом. Крім того, на коней були одягнуті попони зі слоганами протесту.
Зранку протестуючі виїхали з іподрому, далі рухалися по вулиці Стрийській, Гвардійській та Коперника, потім продефілювали по проспекту Свободи до Оперного театру, помітингували біля пам‘ятника Кобзареві, і відтак подалися пікетувати Львівську міськраду. 
За словами голови страйкового комітету, працівника ДП "Львівський іподром" Тараса Васьківа, акція-протест має на меті привернути увагу не лише громадськості, а й міської влади. Трудовий колектив вимагає не допустити роздержавлення підприємства, яке в СНД не має аналогів. Як вважають працівники іподрому, коли іподром перейде в комунальну власність міста, владі міста буде потрібна лише земля, а не коні, іподром, унікальні бігові доріжки. "Якщо у Львові нічого не вийде, то поїдемо возами і конями до Києва. Нас підтримують чимало мешканців із навколишніх населених пунктів", - сказав Васьків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ