Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» прорвалися в груповий раунд Ліги Європи

Львівські "Карпати" створили одну з найбільших сенсацій плей-оф раунду Ліги Європи. Львів'яни за сумою двох зустрічей здолали турецький "Галатасарай". 1:1 - удома і 2:2 - на виїзді і "Карпати" стали третім учасником від України у груповому турнірі Ліги Європи.

 

Як і тиждень тому, "Карпати" володіли перевагою у першому таймі. Але й гості більш уважно діяли в обороні, не допускаючи промахів, за які були покарані в Стамбулі.

Другий тайм пройшов за рівної боротьби. На 71-й хвилині "Карпати" залишились в меншості. Форвард львів'ян Сергій Кузнєцов у боротьбі за м'яч ногою заїхав в обличчя супернику - отримав червону картку. За що? Одному Кінхеферу й відомо. Порушення тягнуло максимум на "гірчичник".

Проте, граючи в меншості, "Карпати" отримали більше простору в атаці. Але невисока майстерність вкупі з хвилюванням не дозволили гравцям атаки "Карпат" реалізувати бодай один з моментів.

Здавалося, що гра так і завершиться з рахунком 0:0, як уже на першій компенсованій львів'яни провалились в обороні (Мілошевич послизнувся), чим і скористався Айдин Їлмаз, реалізувавши вихід сам на сам.

"Карпати" кинули всі сили на штурм воріт турків і забили такий необхідний гол. Мілошевич виконав довгу передачу в карний майданчик гостей. Худоб'як отримав м'яч, виграв боротьбу у захисника, витягнув на себе голкіпера і прострілив на лінію воротарського майданчика. А Артем Федецький, випередивши захисників, розстріляв порожні ворота. На радощах Артем зняв з себе футболку, за що отримав другу жовту картку.

"Карпати" вперше в історії зіграють у груповому турнірі Ліги Європи. У п'ятницю відбудеться жеребкування груп і львів'яни разом з "Динамо" і "Металістом" дізнаються своїх суперників.

ТСН

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ