Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

Вбивство у Дніпрі. З'явилося відео з нагрудної камери

Опубліковане відео з нагрудної камери загиблого в сутичці з Олександром Пугачовим патрульного Артема Кутушева. Відео з'явилося у програмі "Поліцейська хвиля" на Еспресо.TV.

На записі з нагрудної камери поліцейського можна побачити всі події, які передували загибелі Кутушева і його напарниці - Ольги Макаренко.

Спочатку затриманий за проїзд на червоне світло Пугачов намагався домовитися з патрульним, щоб той його відпустив.

Патрульний сказав у відповідь, що проїзд на червоне світло - це дуже серйозне порушення. У відповідь Пугачов починає давити на жалість: показує шрам, розказує, що воював в АТО.

Після того, як патрульний почав перевіряти, чи знаходиться Пугачов у розшуку, той почав погрожувати розстрілом. Трагічна розв'язка наступає, коли напарниця Кутушева дістає зброю.

Зазначимо, що підозрюваний у вбивстві патрульних Олександр Пугачов, який знаходиться у лікарні імені Мечникова, перебуває у стабільно хорошому стані, йде на поправку.

Підозрюваного у недільному вбивстві двох поліцейських у Дніпрі Олександра Пугачова впізнали троє свідків, тож йому висунули підозру по ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) ККУ.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ