Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Охорона туркомплексу «Захар Беркут» продовжує незаконно перекривати комунальну дорогу

«Охорона ТзОВ «Захар Беркут» за вказівкою керівництва продовжує перекривати комунальну дорогу місцевого значення, яка використовується мешканцями с.Волосянка Сколівського району Львівської області для під’їзду до своїх земельних ділянок та житлових будинків». Про це Гал-інфо повідомив власник одного із будинків у с. Волосянка Володимир Нагірний, який серед інших втратив можливість вільно дістатися до своєї садиби.

Зокрема, Володимир Нагірний розповів: «Беручи до уваги багаторазові усні та письмові звернення жителів с.Волосянка сільська рада зобов’язала в термін до 15.12.2010 року демонтувати шлагбаум, будинок охорони та не чинити перешкод мешканцям села Волосянка та відпочиваючим громадянам в користуванні комунальною дорогою місцевого значення по вул.Б.Хмельницького. У січні 2012 р. Сколівська державна адміністрація з виїздом на місце перекриття дороги встановила, що ТзОВ «Октант»неподалік бази відпочинку «Захар Беркут» самовільно встановило контрольно-пропускний пункт на території земель запасу Волосянківської сільської ради та встановило пропускний режим автотранспорту по неналежній йому території. Також встановлено, що ТзОВ «Захар Беркут» ( спадкоємець «Оканту) не уповноважене вирішувати питання проїзду по території бази відпочинку «Захар Беркут», поскільки не має належно оформленних документів на земельну ділянку.

Незважаючи на це, керівники ТзОВ «Захар Беркут» не вважають за потрібне демонтувати незаконно встановлений шлагбаум та будку охорони, і продовжують блокувати місцеву дорогу.

А нещодавно комплекс «Захар Беркут» виявив бажання залучитисядо проведення «Євро-2012». Цікаво, чи вказали керівники «Захар Беркуту» в заявці, що чекає на туристів з Європи в разі виникнення надзвичайної ситуації або стихійного лиха. Адже шлагбаум встановлений без дозволів на крутій, вузькій і в дощову погоду слизькій ділянці дороги, а це може привести до аварійних ситуацій і може завдати шкоди майну, здоров’ю та життю європейських туристів.

А також незаконно встановлені шлагбаум і будка охорони може перешкодити вільній евакуації людей, доправленню людей до лікарні, підвезенню товарів першої необхідності - в разі виникнення надзвичайної ситуації або стихійного лиха. Крім цього, шлагбаум та будка охорони може перешкодити проїзду до будівель і споруд для пожежної техніки в разі виникнення пожежі.

«Захар Беркут» в повісті І.Франкапрославив свою рідну землюзаманивши військо татар у пастку і спас Європу від монголо-татарської навали. Сьогодішні керівники, які прикриваються ім’ям славетного Захара Беркута

»повірили у свою безкарність,

Вважають, що статті Кримінального кодексу України 356 «Самоправство» та 279 «Блокування транспортних комунікацій» до них не стосмується і не розуміють , що заманюють європейців у пастку, яка може знеславити Україну».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ