Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Партія регіонів спробує використати «Свободу» як засіб для залякування, - політолог

Такий відсоток голосів відданих за «Свободу» не стільки свідчить про радикалізацію суспільства, скільки про прагнення людей до змін. Про це сьогодні, 31 жовтня, в коментарі Гал-інфо повідомила політолог, виконавчий директор ЛОГО КВУ Оксана Дащаківська.

«Риторика «Батьківщини» та Партії регіонів не пропонувала нічого нового. Натомість «Свобода» продемонструвала політичну стабільність партії, яка не змінювала своїх поглядів. Для центральної частини України вона стала однією із видимих альтернатив. Вони фактично стали в’язнями своєї риторики. Та політична сила, яка постійно говорить про українську Україну та про захист бідних, не зможе відступити від цього», - зазначила вона.

Вона також додала, що для «Свободи» тепер з'явилося дуже багато небезпек.

«Вони заручники своєї риторики, але вони не можуть від неї відмовитись. Головне для них зберегти свій електорат і не розчарувати їх. А їм будуть підкидати різні провокативні речі. Думаю, що Партія регіонів у Верховній Раді використовуватиме «Свободу», як прапор. Вони провокуватимуть партію на заяви щодо обмеження прав національних меншин, лякатимуть нею схід країни, показуватимуть тривожні сигнали Росії і навіть Заходу. Але «Свободі» треба буде залишитись послідовною та виваженою», - заявила Оксана Дащаківська.

Фото: vklik.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ