Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Фаріон кинула до ніг Коновальця трофей з Одеси – «шмату з мордою Сталіна». Фото

Сьогодні, 15 червня, виступаючи зі сцени фестивалю "Зашків - земля героїв", приуроченому 122- річчю від дня народження командира корпусу Січових Стрільців, Коменданта Української Військової організації, Голови проводу ОУН полковника Євгена Коновальця, народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон повідомила, що привезла у Зашків трофей з Одеси. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

На сцені вона розгорнула прапор із зображенням Сталіна, обернувши його догори ногами.

«За цей трофей одеські свободівці змагалися жорстко і довго. Побиті руки, закривавлені ноги, але ця шмата, з мордою Сталіна – це той трофей, який я сьогодні принесла, щоб кинути до ніг Коновальця», - сказала Ірина Фаріон.


Ірина Фаріон демонструє трофей.

Люди почали аплодувати їй.

«Звісно, я обертаю його догори ногами. Це ми видерли з рук українофобських організацій Одеси. Там зараз будується українська держава. Видерли з їхніх рук також московський трикольор…», - сказала Фаріон і кинула прапор із зображенням Сталіна під ноги та почала топтатися по обличчю вождя.


Фаріон патріотичними босоніжками топче "морду" Сталіна.

«Не штука зараз потоптатися по тій шматі, а штука в іншому – згадати слова Степана Бандери, що революційні змагання – це не лише боротьба за фабрики та заводи чи клапоть української землі, а це найперше боротьба за душу людини», - сказала Фаріон.

Вона також зауважила, що ми зможемо достукатись до поневоленої української душу.

На запитання Гал-інфо, яка подальша доля трофея Ірина Фаріон відповіла, що прапор возитимуть і показуватимуть, як доказ перемоги в Одесі.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ