Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«За Україну!» вимагає від СБУ заборонити трансляцію маніпулятивних роликів КПУ

Народні депутати України від партії «За Україну!» В’ячеслав Кириленко, Ксенія Ляпіна, Олег Медуниця та Іван Стойко звернулися до Голови Служби безпеки України Олександра Якименка з вимогою заборонити розміщення комуністичною партією України в ефірі телеканалів маніпулятивних рекламних роликів, які оббріхують Європейський Союз і водночас вихваляють Митний союз із Російською Федерацією. Повідомила прес-служба партії.

У партії «За Україну!» вважають, що така маніпуляція громадською свідомістю у випадку масової трансляції цієї брехливої та маніпулятивної продукції на каналах українського телебачення завдасть шкоди національній безпеці.

«На нашу думку, ролики КПУ однозначно скеровані на підрив засад зовнішньої і внутрішньої політики та національної безпеки України.

Стаття 6 Закону України «Про засади внутрішньої та зовнішньої політики» чітко говорить, що одним з основних завдань держави у сфері нацбезпеки і оборони є своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізація таких загроз.

З огляду на це, ми вимагаємо від Служби безпеки України заборонити трансляцію цих маніпулятивних та упереджених роликів на каналах телебачення, як таких, що вводять в оману громадян України та підривають законодавчо встановлений курс України на європейську інтеграцію, завдаючи при цьому шкоди національній безпеці України», - зазначив у коментарі для ЗМІ лідер партії «За Україну!» В'ячеслав Кириленко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ