Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

У центрі Львова зійшлися "ліві" і "праві", але правоохоронці не допустили сутички

Сьогодні, 13 жовтня, близько 16.00 у центральній частині Львова учасники двох різних громадських організацій, різного ідеологічного спрямування зібралися, щоб провести мітинги. Правоохоронцям вдалося запобігти сутичці між ними. Про це Гал-інфо повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

"Правоохоронці помітили, що між учасниками цих акцій почалася словесна перепалка, яка могла перерости у сутичку. Тому, щоб не допустити порушень громадського порядку, правоохоронці оточили представників однієї з них. Дехто з оточених почав викидати на землю небезпечні предмети, які б могли зашкодити життю та здоров’ю громадян.

З метою недопущення порушень громадського порядку правоохоронці затримали та доправили у Галицькій райвідділ учасників акції для з’ясування обставин», - йдеться у повідомленні.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працює слідчо-оперативна група.

Міліції вдалося запобігти правопорушенням. Постраждалих нема.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 жовтня, біля Львівської обласної ради було заплановано одразу ти ідейно різні акції – організації «Молода Галичина», організації «Захист праці» та «Автономний опір». Також біля пам’ятника В. Чорновола зустріч із виборцями проводив нардеп від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ