Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Петро Писарчук пояснив, хто міг організувати ліквідацію фракції ПР у Львівській міськраді

Ліквідація фракції Партії регіонів у Львівській міській раді стала наслідком тиску новітніх «необільшовиків» на інакомислячих. Так у коментарі «Гал-Інфо» прокоментував ліквідацію провладної фракції у Львівській міськраді голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук.

За його словами, саме екс-голова фракції Партії регіонів у Львівській міській раді, генеральний директор Львівського національного академічного театру опери та балети ім. Соломії Крушельницької Тадей Едер сьогодні є одним із найдосвідченіших міських депутатів у сфері культури, і саме Партія регіонів, а не опозиційні сили, делегували його у Львівську міську раду.

«Якщо львів’янам буде легше житися від того, що у міській раді не буде фракції Партії регіонів – то можна за них тільки порадіти», - зазначає Петро Писарчук.

Водночас голова регіоналів Львівщини натякнув на те, що ліквідація фракції Партії регіонів, яка неодноразово підтримувала своїми голосуваннями міського голову, може мати й інший підтекст. «А взагалі нехай би це прокоментував міський голова. Він тісніше за мене спілкується і дружить із заступниками голови Партії регіонів Борисом Колесніковим та Андрієм Клюєвим, та й радник Президента Ганна Герман частий гість у його кабінеті. Може, це якийсь політтехнологічний хід, про який мені невідомо», - зауважив Петро Писарчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ