Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Українські кінематографісти створюють вражаючі фільми про Майдан. Відео

Українська кіноспільнота не могла лишитися осторонь подій, які зараз відбуваються в Україні. Вони створили сторінку на facebook, а також канал на youtube, де викладають своє відео, титрують його англійською мовою, щоб не тільки українці, а й світова спільнота змогла побачити і дати оцінку тому, що відбувається зараз на вулицях Києва й усієї країні.

"Закликаємо всіх небайдужих підтримати нашу ініціативу й на безкоштовних засадах поширювати це відео всіма можливими засобами, не змінюючи його змісту та форми.

Ми, небайдужі українські кінематографісти: Володимир Войтенко, Володимир Тихий, Ігор Савиченко, Юля Гонтарук, Марися Нікітюк, Денис Воронцов, Олександр Стеколенко, Іван Сауткін, Юрій Грузінов, Сергій Клепач, Роман Климпуш, Лариса Артюгіна, Марія Пономарьова, Ярина Груша, Марина Врода, Іван Левченко, Філіпп Рожен, Андрій Рогачов, Анастасія Максимчук, Олександра Бровченко, Марія Нестеренко, Віталій Барабаш, Ганна Тиха та інші, зібрались спонтанно, але не випадково.

Миттєво зреагувавши на події в Україні, ми почали їх задокументовувати через призму режисерської рефлексії. BABYLON'13 вже знімає-монтує-викладає відео у своїх соціальних мережах, але цей процес затратний, перш за все, з технічної точки зору: батарейки, аренда камер, світла, звукових станцій, оплата швидкісного інтернету, які зараз фінансуються із власних коштів.

Всі матеріали, відзняті у період мирного громадянського протесту, ляжуть в основу великого документального фільму, який залишиться в історії як незаангажований погляд українських режисерів-сучасників", - йдеться у повідомленні.

МИ Є


СОРОМ



ПОСЕРЕДНИК




ГІМН. ОСОБИСТО



ПРОЩАЙ!



МАЙДАНІВЦІ РЯТУЮТЬ ГОЛУБА



МИ НЕ ВОРОГИ



АФГАНЦІ З НАРОДОМ


Детальніше про «Вавилон’13» можна дізнатися на сайті biggggidea.com.

Фото - Українська правда.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ