Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Легкоатлети Львівщині вибороли на чемпіонаті України з легкої атлетики дві нагороди

Упродовж 24 - 26 липня 2014 року в місті Кіровограді, на реконструйованому стадіоні «Зірка» тривав чемпіонат України з легкої атлетики. В рамках цих змагань розігрувалися медалі національного чемпіонату й серед молоді (1992 р.н. та молодші). Повідомили у Львівській ОДА.

 

Загалом в чемпіонаті України з легкої атлетики та молодіжному чемпіонаті України з легкої атлетики взяли участь 970 легкоатлетів зі всієї України.

Перше місце в загальному заліку з сумою 2 122 очки виборола збірна команда Київської області; на другому місці команда Донецької області – 1 706 очок; третє місце посіла збірна Дніпропетровщини – 1 546 очок.

Збірна команда Львівської області з загальною сумою 605 очок посіла 10 щабель, поступились лише 5 очками збірній команді Миколаївської області.

В чемпіонаті України серед молоді представники Львівщини вибороли 5 загальнокомандне місце.

Успішно у складі збірної Львівщини виступив в чемпіонаті України 2014 року стриянин Василь Іваницький (тренер Любов Петринець), який виборов золоту нагороду в десятиборстві (7 525 очок).

Бронзові нагороди в естафетному бігу 4 х 400 метрів вибороли: Олексій Мацкевич (тренери КалантаєвськийО., КалантаєвськийЮ.), Юрій Бас (тренери КалантаєвськийО., Калантаєвський Ю., Сташків М.), Юрій Трохімчук (тренери Федоренко В., Черних В., Кретів О.), Андрій Тиндик (тренери Тарнакін В., Тарнакіна О.) з результатом 3:15.96.

Варто відзначити два четверті місця, які посіли відповідно Тамара Євдокимова (тренери Борькін В., Федорок А.) у метанні списа (51.94) та Віктор Шаповал (тренери Лебедюк В.І., Порошина В.) у стрибках у висоту (2.15) та два п’яті місця в бігу на 3000 м з перешкодами серед жінок - Юлія Кухар, 10:35.72 (тренери Сташків М., Хіміон Т.) та в бігу на 3000 м серед чоловіків - Роман Ростикус, 8:20.46 (тренери Тарнакін В.В., Тарнакіна О.Б., Гаєвський М.).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ