Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Гросмейстер Михальчишин не подаватиме до суду на «Захід.нет»

Гросмейстер Адріян Михальчишин не подаватиме до суду на «Захід.нет». Справа обійдеться без судового позову, але видання визнає публікацію як неправдиву інформацію та опублікує спростування. Про це сьогодні, 16 грудня, в коментарі Гал-інфо повідомив син Адріяна Михальчишина, заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Юрій Михальчишин.

«Вимагаючи спростувати недостовірну інформацію про те, що нібито гросмейстер Адріян Михальчишин відмовився від українського громадянства, але, з іншого боку, не бажаючи в умовах становленння авторитарного режиму вступати у судовий процес з україномовним Інтернет-виданням, мій батько на особистій зустрічі з редактором «Захід.нет» погодився обмежитися публікацією спростування вказаних вище недостовірних даних. Відтак, інцидент з виданням «Захід.нет» буде вичерпано без судового процесу», - повідомив Юрій Михальчишин.

Він також додав: «На цей час судитися із засобом масової інформації, коли триває наступ на свободу слова, був і політично недоцільним».

Чит. також «Михальчишин подаватиме до суду на «Захід.нет»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ