Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

150 українських артистів застрягли в Німеччині без засобів до існування. Посольство не реагує?

150 українських артистів, яких запросили на фестиваль до Німеччини, опинилися в заручниках у готелі через банкрутство організаторів фестивалю. Про це йдеться у листі, який надійшов на адресу Гал-інфо.

Подаємо лист повністю:

«Ми група українських артистів (в основному з Харкова і Львова) були запрошені на музичний фестиваль в Берлін-Дом в Берліні, де з 1 до 11 вересня повинні були виступати з Реквієм Верді.

6 вересня ми виступили останній раз, оскільки нам виконавчий директор повідомив, що приймаюча сторона оголосила про своє банкрутство. Потім з'ясувалося, що також не оплачені ні наше проживання, ні транспорт і взагалі нічого. Один з наших автобусів також заарештувала поліція. Нас близько 150 осіб. Ми залишилися без засобів до існування, нема грошей, щоб дістатися додому, перебуваємо в 70 км від Берліна біля Франкфурта-на-Одері в готелі Рамада.

Керівництво готелю доклало максимум зусиль, щоб якось вирішити цю ситуацію. Вони зв'язалися з представниками Червоного Хреста, поліції та мерії Франкфурта. Нам надали деяку допомогу. А от представники нашого посольства, цитую перекладача поліції: "Допомоги нуль. Зв`язатися з ними ніякими каналами неможливо". Робота нашого посольства в Берліні - це відсутність будь-якої роботи за казенний рахунок, завдає своєю бездіяльністю величезної шкоди».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ