Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ФК «Карпати»: Дедишина не звільнено, але повернувся Дячук-Ставицький

У прес-центрі футбольного клубу «Карпати» спростували інформацію про звільнення генерального директора клубу Ігоря Дедишина. Як повідомив у коментарі Гал-інфо керівник прес-центру Данило Нікуленко, інформація, розповсюджена у ЗМІ, є неправдивою.

Нагадаємо, інформацію про звільнення Дедишина учора, 20 вересня, розповсюдив російський сайт «Чемпіонат». Також у повідомленні сказано, що були звільнені тренер Олександр Горобець, тренер з фізичної підготовки Микола Русу, менеджер з медичного забезпечення Юрій Макогон і масажист Руслан Канцавой. Причиною начебто стала незадовільна гра клубу у чемпіонаті України: Карпати посідають 14 місце в турнірній таблиці.

Данило Нікуленко повідомив, що тренери, менеджер та масажист були звільненні ще кілька тижнів тому.

На офіційному сайті клубу повідомлено, що звільнення обумовлене низкою помилок, що їх було допущено під час підготовки команди «Карпати» до сезону 2011/2012 та, власне, під час сезону, що своєю чергою призвело до незадовільних результатів команди на старті  чемпіонату України та у Лізі Європи.

Також учора, 20 вересня, клуб повідомив, що до роботи у ФК «Карпати» повернувся Юрій Дячук-Ставицький. Юрій Михайлович обійматиме посаду радника Почесного президента ФК «Карпати» з питань спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ