Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Андрій Садовий зробив зізнання, що його «замовили»

«Я вже в такій ситуації, або я виживу, або мене замурують. В мене вже виходу нема. Або мене знищать повністю, або я вирвусь вперед. Мене вже, друзі мої, в покої ніхто не лишить. Все, іншої можливості, враховуючи мій характер, при існуючих людях при владі, нема, - про це сьогодні у Львові під час зустрічі із журналістами заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Так він, зокрема, прокоментував сміттєву блокаду Львова, а також інформацію про те, що йому, Андрієві Садовому, мають виголосити підозру у справі трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, коли 30 травня 2016 року загинуло троє пожежників і один еколог.

Причина «замовлення» на політичне знищення така: фракція партії «Самопомочі» у Верховні Раді України не хоче голосувати так, як треба.

На запитання, чи не слід «Самопомочі» піти на політичні компроміси з Адміністрацією Президента, щоб Львів перестали із цинічною регулярністю перетворювати на великий смітник, вганяючи мешканців у страшно депресивний стан, Андрій Садовий відповів: «Якщо «замовили»,  то «замовили» що так, що так, що так».

- То вас «замовили»?
- Однозначно, я їм заважаю. Я тільки не можу зрозуміти чим я їм …,  я не створюю якихось там…, нормально працюю, красиве місто розвивається...  

«Або раб, або враг» – такий принцип панує в українській політиці за словами Андрія Садового.

Також Андрій Садовий вкотре наголосив, що ніколи не робив заяви, що хоче балотуватись на президента України.

На думку Андрія Садового, у Львова нема системних проблем. Щось десь «вилізе», але то поодинокі випадки.  Зокрема, про добрий стан Львова свідчить те, що у місті на одного мешканця припадає найбільше надходжень до бюджету розвитку, якщо порівнювати з усіма містами України. І це, зокрема, тому що подолано корупцію як системне явище.  

Сміттєва криза у Львові, на оцінку Андрія Садового, - це штучна проблема, яку можна вирішити за 5-6 днів. Водночас зі слів міського голови випливає, що Львів ще тривалий час возитиме сміття на чужі полігони. Найбільша проблема – ділянка під новий полігон. Побудувати новий полігон за всі 11 років його головування у Львові – такої реальної можливості у нього не було – вважає Андрій Садовий.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ