Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Міського голову Сколе на Львівщині затримали з хабарем у 18 тис. грн

На Львівщині групу посадовців Сколівської міської ради затримали «на гарячому» при одержанні хабара у розмірі 18 тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Учора, 10 серпня, прокуратура області спільно з працівниками УПЗСЕ ГУ МВС України у Львівській області затримали міського голову Сколе та юрисконсульта міськради, які в групі за попередньою змовою вимагали та отримали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 18 тис. грн. За вказану суму коштів посадовці пообіцяли останньому сприяння у перемозі в конкурсі про передачу в оренду об’єкта комунального майна, зменшення орендної плати за користування цим приміщенням та в подальшому його викупі.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, передбаченого

ч.3 ст.368 КК України здійснюється СУ ГУ МВС України у Львівській області.

Зазначимо, що за вчинення вказаного кримінального правопорушення, передбачено покарання на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Довідка.

Міський голова Сколе - Москаль Володимир Богданович, народився 29 жовтня 1976 року в м.Сколе Львівської області , в сім‘ї робітників, українець.

З 1983 року по 1993 рік навчався в Сколівській середній школі № 1. За час навчання в школі паралельно , з 1987 року по 1991 рік, навчався в музичній школі м.Сколе - клас акордеону.

В 1993 році поступив в академію ветеринарної медицини ім.С.Гжицького , на факультет менеджменту, яку закінчив в 1998 році. Після закінчення академії, протягом року, проходив практику в ТЗОВ “ Крістоф “, яке спеціалізувалося на роздрібній торгівлі паливо-мастильними матеріалами.

З листопада 1999 року по 2010 рік зареєстрований, як суб‘єкт підприємницької діяльності - фізична особа. Протягом вказаного часу проводив діяльність у сферах: роздрібної торгівлі паливо – мастильними матеріалами, громадського харчування, роздрібної торгівлі напоями та продуктами. За період ведення підприємницької діяльності, мною були створені робочі місця, де в різний час працювали від трьох до сорока працівників. За час ведення підприємницької діяльності, ним, сплачувалися всі належні до сплати податки та збори, що було відмічено, в вересні 2005 року, Львівською обласною державною адміністрацією та вручено почесну грамоту, як переможцю обласного конкурсу на звання “Кращий молодий підприємець Львівщини“ та з нагоди професійного свята – Дня підприємця.

Одружений, має двох синів.

 

 

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ