Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині затримали переселенку із Донбасу, яка продала свою дитину

Сьогодні, 21 червня, правоохоронці столичної області затримали жінку, яка намагалася продати свою новонароджену дитину. Доньку, якій тільки виповнилось 6 днів, жінка разом зі співмешканцем оцінили у 40 тисяч гривень. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації ГУНП в Київській області.

ГУ НП у Київській області

Лиходійку затримали працівники поліції «на гарячому» серед білого дня у місті  Бровари.

Як з'ясувалось, зловмисницею виявилась 25-річна молода біженка з Донбасу, яка раніше мала проблеми з законом за вживання наркотичних речовин та вела аморальний спосіб життя. Молодиця в минулому «підробляла» повією, однак, на даний час ні вона, ні її співмешканець ніде не працюють і обоє небайдужі до оковитої.

ГУ НП у Київській області

Продати доньку недбалу матір підштовхнули побутові негаразди та нестача коштів. Наразі зловмисницю затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Новонароджену дівчинку доправлено до медичного закладу, про долю якої тепер подбає держава.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує ув’язнення від восьми до п’ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ