Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові представили нові цукерки для дорослих

ТМ «Світоч» представила нові цукерки — «Ля коктейль піна колада» та «Ля коктейль айріш крім». Відтепер українські покупці зможуть придбати їх не лише у звичній коробці, але й на вагу, а отже продукти будуть більш доступним для широкого кола споживачів. Про це повідомила прес-служба підприємства.

«Ля коктейль піна колада» і «Ля коктейль айріш крім» від «Світоча» - це бездоганне поєднання якісного чорного і білого шоколаду з унікальними лікерними наповнювачами.

Дейдра О'Донох’ю, керівник кондитерського напрямку Nestlé в Україні і Молдові зазначила: «Сегмент цукерок з алкогольними наповнювачами не досить розвинений в Україні, а водночас попит на такі продукти посилюється з року в рік. Саме тому «Світоч», який завжди намагається вдовольняти запити споживачів, постійно дбає про те, щоб удосконалювати продукти «Ля коктейль», зокрема їхню рецептуру. Попит на нові цукерки «Ля коктейль» засвідчено висновками тестування споживачів, яке відбувається перед кожним випуском нового продукту».

Яскравий дизайн упаковки й оригінальна форма цукерок вигідно вирізняють «Ля коктейль» серед інших продуктів, завдяки чому покупець легко знайде на полицях улюблені вагові цукерки.

Довідка

Nestlé – найбільший виробник харчових продуктів у світі, що працює на засадах раціонального харчування та здорового способу життя. Штат компанії налічує 280 тисяч працівників. Nestlé належать 449 заводів у 83 країнах. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2010 році 109 млрд швейцарських фраків. Продукція Nestlé представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestlé володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні 1994 року відкриттям представництва. Відтоді компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Maggi, Nuts, Friskies, KitKat та ін. 1998 року Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року в Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». Наприкінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). 2010 року ТОВ «Нестле Україна» придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».

Бізнес Nestlé в Україні представлений такими напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ