Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів'ян привітають з Новим роком підвищенням цін на проїзд в електротранспорті

Наступного тижня планують винести на розгляд виконкому коригування тарифу на проїзд в електротранспорті. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.
Андрій Білий про берлінські трамваї у Львові. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

"Щоб відкоригувати тариф на проїзд в електротранспорті, ми пройшли вже усі необхідні процедури — громадські слухання, перевірку тарифу економічним департаментом, департаментом житлово-комунального господарства, антимонопольним комітетом. Тому на наступний тиждень ми можемо виходити з пропозицією на коригування тарифу на проїзд в електротранспорті. Мова йде про те, щоб відкоригувати тариф з 5 грн до 6 грн. Ми також хочемо зменшити навантаження на водія, тому пропонуватимемо, щоб вартість квитка у водія становила 7 грн", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Варто зазначити, що у Львові практично відсутні місця де можна купити квитки на проїзд, на зупинках громадського транспорту. І наразі жодної мови про їх додаткове облаштування немає.

Також варто зазначити, що компанія Ridango AS звинуватила ЛКП "Львівавтодор" в непрозорості і подала скаргу в ЄБРР на результат тендеру на впровадження електронного квитка у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ