Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Мер Львова з дружиною показали свій новий будинок. Фоторепортаж

1/2
Сьогодні, 30 липня, міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною Кіт-Садовою запросили журналістів на оглядини придбаного ними будинку на вул. Стрілецькій, 1, що неподалік від Шевченківського гаю.

Журналістів на брифінг привезли комфортним туристичним автобусом. Як зазначив міський голова, виїзд спеціально запланували в обідню пору, а за автобус мер розрахувався із власної кишені.

Будинок наразі недобудований. Він має три поверхи. Перший цокольний поверх розрахований для технічних приміщень, а два інших - житлові. На горищі теж буде обладнана кімната.

Новий будинок Садових за 3,896 млн грн.

Як пояснив міський голова, будинок його сім’я придбала в обмін на трикімнатну квартиру на вул. Рудницького, де зараз мешкає міський голова. Окрім того, родина Садового доплатить ще 2,5 млн грн.

Загальна вартість недобудованого будинку складає 3,896 млн грн (з них: 1,396 млн грн – оцінена вартість квартири та 2,5 млн грн – сума доплати).

Садовий з дружиною. Катерина Кіт-Садова каже, що її родичі будинку ще не бачили.

Гроші на купівлю будинку знайшли за рахунок того, що торік Катерина Кіт-Садова продала частину акцій ПрАТ «ТРК «Люкс» за 3 млн грн з метою купівлі будинку.

За словами Садового, відповідно до умов купівлі, міський голова зобов’язаний звільнити квартиру на вул. Рудницького до лютого 2014 року. Його дружина зазначила, що незважаючи на великий об’єм роботи, вона хотіла б переїхати у новий дім ще до Різдва.

Сусідній будинок у занедбаному стані.

На стіні напис "Андрій".

Як зазначив Андрій Садовий, зараз будинок готовий на 52%. У будинку будуть жити 2 сім”ї: міський голова з дружиною та п’ятьма дітьми, а також батьки Катерини. Загалом 9 людей.

На запитання журналістів, чи покаже мер будинок після того, як роботи закінчать, Катерина Кіт-Садова сказала: «Звичайно, що Андрій мусить, але як на мене, то це буде залежати від того, наскільки правдиво ви передасте сьогоднішню інформацію».

Брифінг провели у майбутній вітальні.

На запитання, чи будинок буде охоронятись, Садовий відповів: «Яка охорона? Від кого охороняти? Та я вас прошу, це все умовні речі».

Його дружина Катерина Садова зазначила: «Господар має мати пса? Пес буде».

Пса ще нема, але табличка вже є.

Натомість Садовий звернувся із проханням, щоб псів йому не дарували.

Садові зазначила, що із сусідами ще не знайомився.

За словами міського голови, раніше кожну будову, яка починалася у місті, приписували йому, начебто він собі житло будує.

Кухня матиме вихід на терасу.

Мер зазначив, що хотів би, щоб у кожного сина була своя кімната, бо коли він був малим, то у нього та у його сестри були окремі кімнати.

Причиною зміни житла міський голова називає ще й те, що на вул. Рудницького, де на шорстому поверсі живе сім’я, немає ліфта.

«І цих усіх дітей треба виносити туди і назад, коляска, речі, продукти – це важко. Завжди було бажання мати щось своє. Я, як батько, мушу дбати за свою родину, бо мене просто виженуть з хати», - сказав Садовий.

Садовий показує будинок з тераси.

Очільник Львова не знає, чи буде робити щось у будові своїми руками. Наразі в будинку голі стіни.

В оформленні житла міський голова покладається на дружину, її смак. лише зауважив, що все буде мінімалістично.

Катерина Кіт-Садова бачить кухню у народному стилі.

«Меблі у нас є, там ще щось докупимо», - сказав він.

Вікна вітальні.

Подвір'я.

Також мер додав, що в будинку буде і його кабінет. А для тещі міського голови планують виділи кімнату під оранжерею.


Сходи. Садові кажуть, що не заборонятимуть дітям малювати по стінах.

Додамо, що загальна площа будинку складає 695 кв. м. (в тому числі житлова площа – 234 кв. м). Будинок має 3 поверхи: перший цокольний поверх (розміщений гараж на 2 авто та господарські приміщення), на другому та третьому – житлові приміщення. Будинок перебуває на стадії незавершеного будівництва. Ступінь готовності будинку – 52%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ