Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Динамо» - «Челсі»: Обнадійливі нулі

Далеко не найгірший результат у третьому матчі групового турніру Ліги Чемпіонів здобуло київське «Динамо». Команда Сергія Реброва на «Олімпійському» не змогла забити у ворота зіркового «Челсі», але власні володіння також зберегла на замку. Нулі на табло, а також гра «Динамо» у другому таймі вселили надію на те, щоб вперше після тривалої перерви, київський клуб вийшов у плей-офф Ліги Чемпіонів.
sport.ua

Проти «Челсі» у Лізі Чемпіонів київське «Динамо» зіграло краще, аніж проти «Шахтаря» у чемпіонаті України. І мова тут не тільки про результат, а про малюнок та якість гри команди. Перед матчем проти зіркового клубу Жозе Моуріньо багато було написано та сказано, що у цьому сезоні «аристократи» виглядають не так переконливо, як у попередніх сезонах. Неодноразово зараз вболівальники переконують один одного, що кожен третій сезон у якому б топ-клубі не працював Жозе Моуріньо, він його провалює. І схоже таки сезон 2015/16 для «Челсі» і, зокрема, для Моуріньо може знову таким стати.

У Києві сині хлопці з різних країн світу російського олігарха Романа Абрамовича показали таки, що можуть і вміють створювати гольові моменти, а от реалізувати їх не так уже й просто. За увесь матч «Челсі» створило дещо більше гостроти, аніж «Динамо», проте на завершальній стадії атаки Шовковський неодноразово «домовлявся» з штангою та поперечиною. У першому таймі Азар поцілив у стійку, а другому – Вілліан зі штрафного струсонув поперечину. Особливої уваги заслуговував і момент Матіча, коли той з вигідної позиції не влучив у ворота. 

Загалом, гра проходила з перемінним успіхом для обох команд. Ігровою та територіальною перевагою почергово володіла як і одна, так і інша команда. Якщо відверто, то були неприємні ігрові відрізки як і «Динамо», так і для «Челсі», але усі атаки у цьому матчі завершувалися нічим. Хоч і футбол був цікавим, але інколи сумним та бідним на справжні гольові моменти. У цьому матчі інколи боротьби було більше, аніж самого футболу.  

Підопічні Сергія Реброва у цьому матчі особливо сподобалися у другому таймі, коли наприкінці матчу притиснули суперника до власних воріт. Втім, витиснути бодай щось у цьому матчі ні команді Реброва, ні Моуріньо не вдалося.

Нульова нічия зберегла для обох команд непогані шанси на вихід з групи. Перемога «Порту» над «Маккабі», швидше за все, остаточно відправила клуб з Ізраїлю і з Ліги Чемпіонів, і з Ліги Європи. Португальський «Порту», набравши 7 очок у трьох матчах, наразі перший в турнірній таблиці. Київське «Динамо», маючи 5 очок після трьох матчів, на другому місці, а в активі «Челсі» чотири пункти і підсумкове третє місце.

«Динамо» – «Челсі» 0:0

Динамо: Шовковський, Сілва, Драгович, Віда, Хачеріді, Сидорчук, Рибалка, Гонсалес, Буяльський (Гармаш, 83), Ярмоленко, Кравець (Мораєс, 78).

Челсі: Бегович, Зума, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Фабрегас (Оскар, 75), Рамірес, Азар, Матіч, Вілліан, Дієго Коста.

Попередження: Буяльський, 65 – Зума, 67

Богдан ПастернакГал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ