Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Оновлений "Рух": гендиректор, емблема, гравці та переїзд до Львова

Футбольний клуб «Рух» на прес-конференції представив нового генерального директора клубу, нову емблему, новачків команди та анонсував переїзд команди до Львова.

Відтак «Рух», що цього сезону з амбітними завданнями виступатиме у Першій лізі, представлятиме Львів, а не Львів-Винники, як це було раніше.

Ігор Дедишин – гендиректор «Руху»

Новим генеральним директором «Руху» став Ігор Дедишин. Останній довго працював у футбольному клубі «Карпати», де, зрештою, і запам’ятався вболівальникам. Раніше посаду генерального директора «Руху займав Ростислав Пузанський, який тепер буде у клубі виконавчим директором.

Володимир Лапіцький, спортивний директор «Руху»:

Ігор Дедишин давно працює в команді разом з нами. Він суттєво долучився до того, що ми мали можливість відвідати футбольні академії у різних куточках Європи і набратися досвіду. Ми дуже раді бачити його у нашій команді.

Ростислав Пузанський, виконавчий директор «Руху»:

Наш клуб є амбіційним з високими завданнями. Якщо відверто, нас не цікавили інші посади, окрім генерального директора. Можна сказати, що вона була вакантною і ми якраз шукали людину з таким досвідом, який має Ігор Дедишин.

Ігор Дедишин, генеральний директор «Руху»:

Дякую за довіру президенту клубу Григорію Козловському та усьому керівному складу команди. Насправді у «Русі» я працював уже півтора року і не прагнув ніяких статусів та посад. Важливо мені було будувати команду, починаючи з дитячої академії. Зараз триває активний процес будівництва. Можна сказати я був у клубі, коли ця ідея лише зароджувалася у президента. Робота в «Русі» - новий виклик для мене.

«Рух» представлятиме Львів

Ігор Дедишин, генеральний директор «Руху»:

Відтепер «Рух» представлятиме Львів. Стадіон у Винниках наразі знаходиться на реконструкції, а відтак проводити там домашні матчі ми не можемо. Ми усі відчули, що львів’яни мають інтерес до нашої команди, попри це ми будемо дуже вдячні вболівальникам з Винник, якщо вони нас також підтримуватимуть на домашніх матчах. Нам дуже б хотілося вийти на ширшу аудиторію. Ми ніколи не будемо приховувати того, що коріння футбольного клубу «Рух» зародилося саме у Винниках. У свою чергу ми хочемо львів’янам запропонувати щось нове. Ми провели плідну роботу і хочемо залучити якомога більше вболівальників.

У новий сезон – з новою емблемою

Ігор Дедишин, генеральний директор «Руху»:

Ми описали стить гри клубу і вирішили, що потрібно це відтворити візуально. У цю емблему потрібно занести усі наші очікування. Вона відтворює ідеологію та філософію нашого клубу. Ми хотіли заглянути у майбутнє. Що цікаво, гасло клубу, яке є також розроблено у нашому ребрендингу, - «буде бій». До слова, більше познайомитися з нашими оновленнями можна буде у нашому фан-шопі під час першого офіційного домашнього матчу.

Новачки команди

Володимир Лапіцький, спортивний директор «Руху»:

У період міжсезоння ми уклали контракти з Іваном Калюжним, Дмитром Немчаніновим, Ярославом Мартинюком, Олегом Синицею, Мар’яном Мисиком та ганським легіонером Ернестом. Радий, що ці гравці стали новачкими нашої команди. Вони пройшли збори з командою і довели усім, що готові підсилити «Рух». Особливо радий, що нам вдалося повернути до Львова Ярослава Мартинюка, який довгий час грав за кордоном. Дуже цікавий трансфер шульги з Гани Ернеста, останнім клубом якого була португальська «Лейрія».

Відвідуваність домашніх матчів

Ігор Дедишин, генеральний директор «Руху»:

«Рух» поважає ФК «Карпати» та ФК «Львів» і не претендує на їхнього вболівальника. На нашу думку, вболівальника потрібно завойовувати своєю грою. Ми маємо певні плани як збільшити глядацьку аудиторію і хочемо їх втілити в життя. Хочемо поступово дійти до того, щоб люди приходили на стадіон та підтримували нашу команду.

Володимир Лапіцький, спортивний директор «Руху»:

З футбольним клубом «Карпати» ми є друзями. Для прикладу, минулого року кілька гравців «Карпат» грали в оренді у нашій команді. Звісно, ми хочемо бути командою номер один у місті, але вболівальник сам вирішить за кого йому вболівати.

Ростислав Пузанський, виконавчий директор «Руху»:

Домашні матчі у цьому сезоні команда гратиме на стадіоні «Скіф» у Львові. Якість футбольного поля є доволі непоганою, і, окрім того, на стадіоні роблять все більше комфортних умов для перегляду футбольних матчів для вболівальників.

Підготовка команди до нового сезону

Ростислав Пузанський, виконавчий директор «Руху»:

Команда пройшла навчально-тренувальні збори у Харкові та Словаччині, якими тренери команди виявилися дуже задоволеними. Ми також провели кілька спарингів дуже хорошої якості.

Завдання на сезон

Володимир Лапіцький, спортивний директор «Руху»:

Футболісти знають своє завдання. Кожен з цих гравців хоче грати в УПЛ і це ні для кого не є секретом. Для них це певний виклик. При тренері Леоніду Кучуку ми набрали чимало очок у другому колі Першої ліги минулого сезону, тому якщо ми так і надалі будемо добре грати, то ми будемо високо в турнірній таблиці. Звісно, ми мріємо про вихід в УПЛ і це є в наших планах.

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ