Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» повертають вболівальника на стадіон

Львівські «Карпати» розігралися. Після поразки у стартовому турі від харківського «Металіста» (0:2) львівські «зелено-білі» здобули перемоги у трьох поспіль матчах і закріпилися на третьому місці в турнірній таблиці. У четвертому турі Прем’єр-ліги «Карпати» вдома розгромили одеський «Чорноморець» - 4:0.

Після цього матчу однозначно можна було зробити висновок: якщо «Карпати» так і гратимуть далі, однозначно вболівальник повернеться на стадіон «Україна». На такі «Карпати», а особливо їхні голи, будуть дивитися. Без підтримки, а особливо проти грандів, «Карпати» не залишаться.

У матчі «Карпати» - «Чорноморець» «зелено-білим» вдалося забити швидкий гол. Вочевидь, саме гол Артура Карнози зі штрафного на 5 хвилині і дозволив команді Йовічевіча спокійно дихати протягом усієї зустрічі. Радість початку матчу усі гравці «Карпат» одразу заколисали – напередодні матчу у грузинського легіонера «Карпат» Муртаза Даушвілі сталося в сім’ї поповнення.

Втілити свою перевагу у другий забитий гол господарям поля вдалося на 20 хвилині. Комбінацію Худоб’як-Костевич-Голодюк влучним ударом метрів з 18 замкнув останній.

Змінити щось в цьому матчі «Чорноморцю» не судилося. Якщо відверто, то і не було видно завдяки чому команда Олександра Бабича зможе у цій грі перевернути усе з ніг на голову.

 У другому таймі «зелено-білі» ще двічі підняли вболівальників зі своїх місць. Спочатку Вадим Страшкевич забив чудогол метрів з 27, пробивши у дев’ятку, а в компенсований арбітром час той-таки Страшкевич заробив пенальті, вийшовши сам на сам з Боровиком. Фол воротаря «Чорноморця» тягнув не тільки на пенальті, а й на вилучення. А з точки шансів уже польовому гравцю Слінкіну, який одягнув воротарську футболку Боровика, зі зрозумілих причин не залишив Даушвілі.

У підсумку 4:0 – для «Карпат» - усе, для «Чорноморця» - нічого. Набравши 9 очок після чотирьох турів, «Карпати» впевнено адаптувалися на третьому місці в турнірній таблиці. Попереду лише гранди – «Динамо» та «Шахтар».

Що цікаво, у наступному 5 турі «Карпати» на виїзді зіграють з «Динамо». Цей матч відбудеться у Києві, 15 серпня.

«Карпати» (Львів) – «Чорноморець» (Одеса) – 4:0 (2:0)

«Карпати»: Мисак, Мірошніченко, Гітченко, Пластун, Костевич, Даушвілі, Голодюк, Ксьонз (Кльоц, 66), Карноза, Кожанов (Гуцуляк, 78), Худоб’як (Страшкевич, 58).
«Чорноморець»: Боровик, Хочолава, Ковалець, Калітвінцев, Мурашов (Данченко, 53), Філімонов (Насімі, 61), Шаповал, Переверза, Нємчанінов (Слінкін, 70), Мартиненко, Петько.
Голи: Карноза, 5, Голодюк, 20, Страшкевич, 75, Даушвілі, 90+2 (пен.).
Попередження: Мірошніченко, 45 – Філімонов, 16, Ковалець, 36, Насімі, 68.
Вилучення: Боровик, 90+2 (фол останньої надії).Арбітр – Сергій Березка (Київська обл.). 
Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Олександр Корнійко (Миргород, Полтавська обл.). 
Четвертий арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська обл.).
Директор матчу ФФУ – Микола Кузнєцов (Хмельницький). 
Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).   

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ