Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Українці перемогли канадських військових в хокейному матчі

Українці перемогли канадських військових в хокейному матчі
Українці перемогли канадських військових в хокейному матчі
Українці перемогли канадських військових в хокейному матчі.
Українці перемогли канадських військових в хокейному матчі.
1/2
У Львівському гарнізоні українці перемогли канадських військових в хокейному матчі, - Інформаційне агентство МО України (м. Львів).

У неділю у Львові в рамках «Дня Хокею» відбулась товариська хокейна зустріч команд військово-тренувальної місії ЗС Канади в Україні «UNIFIRE» та місцевого хокейного клубу «Галицькі леви».

На ковзанці на центральній площі міста, іноземні військовослужбовці та професійні хокеїсти зіграли два періоди по десять хвилин кожен. Попри те, що канадці завжди славились майстерністю у володінні ключкою та шайбою , цього разу сильнішими виявились господарі льодового поля – галичани. «Галицькі леви» здобули перемогу з рахунком 9:6.

Зі слів офіцера по зв’язках з громадськістю лейтенанта флоту ЗС Канади Крістін Хьюров, участь у цьому матчі для канадських військовослужбовців, це ще одна можливість подякувати Україні та  українцям за гостинність. І результат, загалом, не має особливого значення. Головне, що усі учасники добре провели час і мали нагоду дізнатись трішки більше про хокей, який канадці вважають національним видом спорту. Слід зазначити, що окрім спілкування з пресою лейтенант Крістін Хьюров і сама брала участь у матчі. І, до слова, закинула одну шайбу у ворота української команди.

Під тримати українських та канадських спортсменів мали нагоду сотні львів’ян та гостей міста. Крім того, на льоду хокеїстів підбадьорювали курсанти та  музиканти оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Після того, як матч було завершено, усі охочі мали можливість вийти на лід, сфотографуватись із спортсменами та спробувати себе у володінні хокейною  ключкою та шайбою. Також, канадські військові приготували для львів’ян традиційне частування своєї країни: пампухи з кленовим сиропом.

Володимир Скоростецький

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ