Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вілліан і «Челсі» сильніші за «Динамо»

Поразкою «Динамо» з рахунком 1:2 завершився матч четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів, у якому команда Сергія Реброва на виїзді зустрічалася з лондонським «Челсі». «Аристократи», показавши цікавішу гру, аніж «динамівці», добилися, мабуть, що справедливої і водночас дуже важливої для себе та тренера Жозе Моуріньо перемоги.
ФК "Динамо"

Нічия для «Динамо» у цьому матчі виглядала цілком прийнятним результатом. Для команди Реброва цей результат, не говорячи уже про мрійливу перемогу, залишав непогані шанси поборотися за місце у плей-офф Ліги Чемпіонів. Втім, «Динамо» у цьому матчі зіграло два різних тайми, а відтак хлопцям Реброва не вдалося вивезти жодного очка з Лондона. Яскраво проведеного другого тайму у порівнянні з дуже блідою першою 45-хвилинкою виявилося замало для позитивної, бажаної, і, щонайголовніше, реальної нічиєї.

У першому таймі гості з України виглядали блідо. Гравці «Динамо», поставивши два автобуси в обороні, захищалися з перемінним успіхом. Натомість в атаці у команди Сергія Реброва не виходило зовсім нічого. Від Ярмоленка, Кравця і цілої атакувальної компанії «динамівців» яскраво майоріли лише прізвища на футболках. За увесь перший тайм «Динамо» не створило нічого. Гравці «Челсі» одну з своїх атак таки довели до логічного завершення. Після рейду Вілліана правим флангом про свій новий білий колір волосся нагадав захисник Драговіч. Після подачі колишнього гравця «Шахтаря» він зрізав м’яч у власні ворота.

Що цікаво, антигерой першого тайму Драговіч суттєво реабілітувався у другому таймі, коли уже зміг забити у ворота «Челсі». Захисник «Динамо» після невдалої гри Беговіча виправив власний автогол, забивши у ворота суперника. Гол «Динамо» і рахунок 1:1 аж ніяк не виглядав випадковим, оскільки кияни у другому таймі уже зіграли значно краще, активніше та агресивніше. Неозброєним оком було помітно, що Сергій Ребров провів чоловічу розмову у роздягальні зі своїми підопічними.

Попри хорошу гру у другому таймі, «Динамо» так і не вдалося втримати бажану нічию у Лондоні. Рибалка привіз небезпечний штрафний, з якого красиву гармату під поперечину запустив той-таки Вілліан. Шовковський, хоч і міг, але свою команду врятувати не зміг. Як то кажуть, не та уже реакція у вікового СаШо…  

При рахунку 2:1 на користь «Челсі» «аристократи» були ближчими до третього гола, аніж «Динамо» до другого. Азар, який вийшов на поле у другому таймі, довів  свою профпридатність Моуріньо. Незважаючи на конфлікт з зірковим тренером, він довів наставнику, що є сильним футболістом. Азар мав не один момент для того, аби забити не один цвях у стілець Моуріньо, який уже давненько захитався. Втім, «Челсі» втретє не забив, а «Динамо» навіть не мало сил та бажання вивезти бажані 2:2 з Лондона. «Челсі» вдома зіграло краще, команда Моуріньо справедливо перемогла, а «Динамо», хоч і має теоретичні шанси за вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів, але, швидше за все, після такого результату гратиме у Лізі Європи.

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ