Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Судді хочуть скасувати Майдан, а заодно і Революцію Гідності

Днями всіх притомних українців здивував Верховний Суд України, який попросив Конституційний Суд України «встановити конституційність» ухваленого Верховною Радою Закону «Про очищення влади».

Головний «контрреволюціонер», голова ВСУ Ярослав Романюк акцентував увагу на тому, що після набрання чинності Закону про люстрацію до нього звернулися судді кількох столичних судів, а також Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Звичайно ж звернулися, бо перші ж попадають під люстрацію. За словами пана Романюка, у своїх зверненнях судді зазначили, що норми Закону про люстрацію порушують їхні права і становлять загрозу для незалежноого правосуддя.

І що тут скажеш? Не бачити антидержавний та антилюдський стан судової системи може хіба незрячий. Нульова довіра, ненависть та ворожість українців до суддів та судової системи виникла не на порожньому місці. Тотальна корупція, продаж посад та справ, торгівля людськими долями - все це працює як конвеєр. Тому і вийшли люди на Майдан, щоб більше такого не було.

Ганьба такому Верховному Суду, який нехтує волю українців. Такі судді заслуговують на розпуск та повну люстрацію по самі… "помідори". Злочинна система почала самозахист. За ширмою процедур та штучних принципів вони хочуть сховати суддівську реформу, залишити суддів-поплічників комуністів та януковичів при судовій владі в надії на скорий реванш. Треба вимагати від влади рішучих кроків до кардинального оновлення суддівського корпусу. Дорогу молодим! У смітник корупціонерів та пристосуванців минулої влади!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ