Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

113 спортсменів та тренерів отримали від міста грошові нагороди

Сьогодні, 19 грудня, у Львівській міській раді відбулось вручення премій талановитим та перспективним спортсменам і тренерам за результатами року у рамках Програми надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам Львова на 2017−2020 роки.

Грошові винагороди отримали 113 спортсменів та тренерів-переможців конкурсу. Міський голова Львова привітав переможців та побажав гарних результатів у всіх наступних змаганнях.

«Хочу подякувати вам, тому що ви є представники спорту високих досягнень і дійсно ті особи, які прославляють наше місто і нашу країну на міжнародній арені. В нас у місті діє дуже багато програм: підтримка тренерів, спортсменів і Кубки Львова. І дуже приємно, що ці програми стараються продублювати інші міста. Ми перші, хто стимулює тренерів і спортсменів для того, щоб вони виступали за Львів і приносили славу нашому славетному місту", — сказав Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту ЛМР.

Список талановитих та перспективних спортсменів і тренерів, яким у 2018 році надаються премії Львівської міської ради за результатами 2017 року можна побачити ТУТ.

На фото: Антон Нікулін вручає сертифікат Дмитрові Штикалу (веслування на човнах "Дракон").

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ