Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

11 українських бійців беруть участь у Марафоні морської піхоти США

У Вашингтоні 27 жовтня одинадцятеро бійців представлятимуть Україну на марафоні морської піхоти США, який цього року відбувається у 44 раз.

Уперше у складі збірної України є дівчина, це Ольга Бенда, яка бігтиме 10-кілометрову дистанцію. Також у забігу беруть участь Юрій Козловський, офіцер військово-морських сил ЗСУ Олексій Бобчанець, ʺкіборгʺ Олександр Терещенко, якого супроводжуватиме ветеран Костянтин Винниченко, - передає Радіо Свобода.

ʺДистанцію повного марафону (42 кілометри) пробіжать Валентин Дерело, Владислав Куць, Тарас Забожчук, Дмитро Туревич, Богдан Оксентюк та Олександр Бабич . Разом із командою буде бігти тренер Наталія Крушинська, яка тренує ветеранів, у тому числі учасників команди Марафону морської піхоти СШАʺ – розповів напередодні Радіо Свобода уповноважений президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадим Свириденко.

Організацію, тренування команди та участь її у марафоні підтримали ветеранські та благодійні організації. У США українців прийматиме благодійна організація Allied Forces Foundation, команду підтримуватимуть українські діаспорні організації та українські дипломати.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, збірна ЗСУ здобула 26 медалей на Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ