Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

13-річний школяр наклав на себе руки: мама заборонила ігри на телефоні

У місті Боярка, що на Київщині, малолітній хлопчик наклав на себе руки, зачепивши мотузку за турнік у квартирі. Наразі поліцейські встановлюють обставини та причини, що штовхнули 13-річного школяра на смертельний крок. Повідомив відділ комунікації поліції Київської області.

Тіло дитини виявила мати вчора, о 21.30, коли повернулась додому. Встановлено, що ввечері вітчим хлопчика разом з донькою пішов на дитячий майданчик. Мати, виходячи з дому на заняття зі спорту, сказала синові, щоб той залишив ігри з мобільним телефоном та пішов на вулицю грати з друзями. Однак він не послухався і лишився вдома сам.

На місці події працівники Києво-Святошинського відділу поліції вилучили капронову мотузку для білизни, мобільний телефон, що належав хлопчику,  комп’ютерний системний блок.

Загиблий хлопчина з 6-ти років професійно займався спортивним бойовим мистецтвом «Тхэквондо». СімꞋя, де він зростав, характеризується позитивно. 

Під час проведення моніторингу соціальних мереж Інтернет працівники кіберполіції  участі малолітньої дитини у спільнотах, що пропагують смерть, не виявили.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини трагедії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ