Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

20 постраждалих від вибуху на шахті госпіталізовані до Львова

20 постраждалих гірників внаслідок вибуху метану на шахті "Степова" госпіталізовані до опікового відділення 8-ї клінічної лікарні міста Львова, з яких 2 у тяжкому стані. Про це інформує прес-служба ДСНС у Львівській області.

Водночас як повідомили у прес-службі Львівської міської ради із посиланням на начальника управління охорони здоров’я міста Володимира Зуба, усі постраждалі  поетапно з  20 год. вечора до 3 год. ночі були доставлені до 8-ї лікарні.

"Впродовж ночі проводилися лікувальні заходи, і на ранок стан усіх пацієнтів стабільний, у частини – середньої важкості. Важкість стану зумовлюється опіками дихальних шляхів, у деяких пацієнтів також опіками обличчя і кістей. На даний момент загрози для життя жодного пацієнта немає", - зазначив Володимир Зуб.

Нагадаємо, вчора, 2 березня, у селі Глухів на шахті "Степова" ДП "Львіввугілля" стався вибух метану. Внаслідок вибуху загинуло 8 чоловіків. Наймолодшому було всього лиш 19 років.

Сьогодні, 3 березня, оголошено всеукраїнський день жалоби за загиблими.

За словами Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, сім'ям постраждалих виплатять по 500 тис гривень та ще близько 100-200 тис. із фонду соцзахисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ