Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

21-річна тернополянка влаштувала бордель в орендованій квартирі

У Тернополі поліція викрила міні-бордель, який працював вже понад рік. Оперативники затримали 21-річну організаторку незаконного бізнесу та повію. Вартість послуг коливалася від вісімсот до тисячі гривень за годину. Про це інформує прес-служба ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Оголошення щодо надання сексуальних послуг за гроші дівчата з Тернопільщини розмістили в соціальних мережах. Клієнтів знаходили швидко. За рік роботи з'явилися і постійні поціновувачі їхніх послуг.

У понеділок, 27 лютого, працівники відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП області, затримали сутенершу та її подругу.

ГУ НП у Тернопільській області

За словами керівника відділу Олександра Буняка, організаторці незаконного бізнесу двадцять один рік. Вона жителька Заліщицького району. Свого часу навчалася в одному з училищ Тернополя, але була відрахована. Після цього вирішила влаштувати власний бізнес - винайняла двокімнатну квартиру на вулиці Ломоносова і почала торгувати сексуальними послугами.

Дівчина шукала клієнтів, а дві двадцятирічні близнючки із Лановецького району заробляли гроші. Вартість  послуг коливалася від вісімсот до тисячі гривень за годину. Клієнти були різні - як молоді, так і старшого віку.

Тридцять відсотків від суми забирала організатор заробітків, інколи клієнти оплачували послуги одягом відомих брендів.

ГУ НП у Тернопільській області

Олександр Буняк каже, що обидві сестри мали дітей - одному хлопчику 4 роки, іншому 9 місяців. Поки мами працювали, сутенерша з дітьми сиділа в сусідній кімнаті. За деякий час одна з близнючок поїхала до Італії, залишивши сина сестрі.

Під час санкціонованих обшуків у квартирі вилучили близько 3500 гривень, мобільні телефони та сім-картки. 

Виявили правоохоронці і два пристрої для куріння марихуани. За словами дівчат, наркотичну речовину вони споживали разом із клієнтами.

Підозрювану затримали відповідно до статті 208 КПК. Їй інкримінують статтю 303 частина 2 ККУ - сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Її подруга відповідатиме перед законом за статтею 181-1 КУпАП - заняття проституцією, що тягне за собою попередження або штраф від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ