Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

24 ОМБр відкрила на Донеччині центр моральної підтримки для військових

Центр призначений для військових, які захищають наші землі безпосередньо на першій лінії фронту.

Як зазначають на сторінці королівської бригади, Донецький та Луганський напрямки залишаються одними з найскладніших. Активні бойові дії там точаться цілодобово, адже російські окупанти не полишають спроб захопити українські землі.

Відтак львівська 24 окрема механізована бригада імені короля Данила створила на Донеччині спеціальний центр відпочинку та морально-психологічної допомоги. Він призначений для військових, які захищають наші землі безпосередньо на першій лінії фронту.

У службі зв'язків з громадськістю 24 ОМБр імені короля Данила розповіли, що військові, мають змогу на кілька днів приїхати у центр, відпочити та набратися нових сил. Тут забезпечують харчуванням та засобами для особистої гігієни. Для дозвілля в центрі передбачили настільні ігри: шахи, шашки, доміно. Також є більярдний стіл.

У центрі працюють психологи, які надають допомогу усім, хто знає про жахи війни не з чуток. Тут також можна отримати лікарські послуги. До команди працівників центру входять лікар-терапевт та стоматолог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ