Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

27 команд приїдуть до Львова на турнір з художньої гімнастики

II Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Sport Art Cup - 2021", відбудеться у Львові з 15 до 17 червня, за підтримки Фундації Юрія Турянського «Почни з себе».

Організатор турніру Вікторія Ленишин - майстер спорту міжнародного класу з художньої гімнастики, учасниця Олімпійських Ігор у Лондоні 20212 року.

Змагання відбуватимуться 3 дні у спорткомплексі СКА за адресою Клепарівська, 39, з 9  до 19 години.

"Ласкаво просимо всіх любителів гімнастики, цього найграційнішого виду спорту, олімпійського виду, лютителів, професіоналів, в першу чергу взяти участь у змаганнях і безмовно глядачів підтримати спортсменок.

Це вже другий всеукраїнський турнір. Через пандемію та певні обмеження цей турнір лише з цієї причини не став міжнародним. А так, це великий масовий грандіозний турнір, який проводить  Вікторія Ленишин", - зокрема зазначив Юрій Турянський.

Юрій Турянський

Наймолодшій учасниці буде 4 роки розповіла Вікторія Ленишин, це дитина одного з тренерів, яка представить показовий виступ. 

"Турнір орієнтований на діток. Менших діток ми постараємось нагородити майже всіх, а старші будуть активно змагатися.

Що стосується організації турніру, то я не одна це організовую. В мене велика і класна команда, яка допомагає мені розвивати цей захід. І думаю все буде класно й у нас все вдасться", - зазначила Вікторія.

Вікторія Ленишин

У змаганнях візьмуть  участь 27 команд зі всієї України, зокрема команди з Черкас, Львова, Вінниці, Одеси, Київської області, Кропивницького, Ужгорода, Луцька, Харкова, Виноградова, Чернівців та команда «Школи Дерюгіних» з Києва. Кількість учасників – понад 500 спортсменок

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ