Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська гімнастка заявила про завершення кар'єри

Видатна українська художня гімнастка, уродженка Львова Анастасія Возняк на своїй сторінці в соцмережі оголосила про завершення спортивної кар'єри.
Анастасія Возняк, фото - НОК

Про це інформує Відділення НОК України у Львівській області.

22-річна спортсменка - дворазова чемпіонака Європи, багаторазова призерка чемпіонатів світу, Європи та Європейських ігор, учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 і 2020 років.

"Художня гімнастика - завжди була, є і буде моїм життям і моєю улюбленою справою, - написала спортсменка. - Я віддала цьому спорту 17 років свого життя! І жодного разу не пошкодувала про це! Це був важкий, але одночасно прекрасний і дуже цікавий шлях. Так багато сліз, багато радості, багато труднощів і багато щастя за стільки років у художній гімнастиці. Я шалено щаслива, що мала можливість тренуватися в збірній України і виступати під прапором України на світовій арені. Я завжди мріяла про це! Я мріяла виступати на Олімпіаді і все це сталося зі мною!

Так я не стала Олімпійською чемпіонкою, але я пройшла цю школу виживання і багато чому навчилася тут!

Завдяки цьому виду спорту я стала тією ким є зараз, я стала сильною, я завжди знаю чого хочу і до чого я йду, гімнастика загартувала мій характер і дуже сильно полоскотала мої нервові клітини, які не відновлюються (але хто сказав, що буде легко).

Я вже раніше говорила і повторюся, що художня гімнастика - це моя насолода, та мені було іноді нестерпно важко, боляче і я дуже багато разів хотіла все кинути, піти і більше ніколи не повертатися, але я завжди розуміла, що це колись закінчиться, що складне тренування підійде до кінця, що поганий настрій зміниться на хороший і я знову зможу кайфувати від процесу і йти до своєї мети! Я людина, яка не сидить на місці, в мені завжди було багато енергії, багато емоцій, багато бажання, коли всі вже втомлювалися, я могла напевно зробити ще стільки ж прогонів, напевно тому я змогла пережити ці нелегкі роки. Я не можу сказати, що мені щось давалася легко, я завжди зчепивши зуби працювала і доводила своєю роботою, що гідна стояти в команді і представляти улюблену країну!, - написала Анастасія Возняк.

Також спортсменка подякувала своїй мамі, яка відвела її на художню гімнастику, першим тренерам Олені Вікторівні і Ніні за те, що влюбили її в цей вид спорту, а також всім тренерам, лікарям, масажистам, з якими працювала протягом своєї кар'єри. Вдячна Анастасія Возняк також всій команді і вболівальникам, а особливо - Ірині Іванівні (Дерюгіній) за те, що дала шанс реалізувати свою мрію, що вірила, підтримувала і зажди була поруч.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ