Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

28 річний мешканець Буська проник в офіс та виніс звідти техніку

6 квітня близько 23.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про крадіжку з офісу в одному з сіл Львівського району. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

На місце події негайно виїхали екіпажі груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Як встановили поліцейські, зловмисник зламав вхідні двері, проник у офісне приміщення, викрав коштовну техніку та втік.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 28-річний житель міста Буськ Золочівського району, речові докази у нього вилучені. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ