Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

29 жовтня у Львові стартує XVI-й Lviv Fashion Week: вартість квитка 1-му ряді – 500 грн

29 жовтня - 1 листопада у Львові пройде XVI Lviv Fashion Week. Особливістю цього показу стане розширення кількості дизайнерів-учасників, які презентуватимуть колекцію «Весна-літо 2016». Повідомили сьогодні, 15 жовтня, організатори Lviv Fashion Week під час прес-конференції.

"У програмі домінуватимуть українські дизайнери. Нові колекції весна/літо 2016 продемонструють Roksolana Bogutska, Oksana Mukha, NovaNa Studio, Mykytyuk&Yatsentyuk, Kateryna Karol, Lesia Semi, Uliana Nedoshytko, Steblakizm зі Львова. Окрім львівських дизайнерів, будуть також і представники із Києва, Одеси, Миколаєва, Білорусії та Польщі», - розповіла одна із організаторів показу Дарія Янковська.

«Основною локацією вже традиційно стане Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького, там відбуватимуться покази основного розкладу 31 жовтня - 1 листопада. Також пройдуть покази у дуже динамічному авангардному стилі  29-30 жовтня у "Ринку зброї під Арсеналом". Додатковими локаціями для презентації проектів стануть також Astoria Hotel, George Hotel, Леополіс-холл», - зазначила  Дарія Янковська

«Цього року у нас буде присутня і освітня програма, наповнена лекціями та презентаціями. Під час Львівського тижня моди пройде презентація нової книги історика моди Зеновії Тканко "Мода в Україні XX ст." - у форматі public talk», - наголосила Катерина Гай, одна із організаторів.  

«Також у рамках Lviv Fashion Week відбудуться три лекції. Серед лекторів - відомий український fashion-критик Зоя Звиняцьківська з лекцією "Pop up Store: колаборації в креативному просторі. Fashion та предметний дизайн", блогер та експерт Best Fashion Awards Мирослав Мельник з темою "Мода та інтернет технології", директор Міланської академії стилю Gianni Fontana розповість про street style та його інтерпретації», -  розповіла Катерина Гай.

За її словами,  Роксолана Богуцька проведе благодійний показ спільно з фондом "Я не один". Усі кошти з продажу запрошень будуть спрямовані на допомогу дітям з сиротинців та малозабезпечених сімей.

Щодо ціни запрошення на 1 день Олександр Плащенко, один із організаторів  зазначив, вартість квитка становитиме у 3-й ряд - 200 грн, 2-й ряд -300 грн та 1-й ряд – 500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ