Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

50-річний львів'янин кинув гранату на чуже подвір’я і втік

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який кинув гранату на подвір’я домогосподарства. Про це повідомили у Поліції Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Повідомлення про вибух, що стався на території домогосподарства в одному з сіл Червоноградського району Львівщини, надійшло у поліцію 16 липня близько 13:15. За словами заявника, невідомий кинув гранату на подвір’я та втік на авто. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав, пошкоджена огорожа.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції, спеціалісти криміналісти, вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини. Встановлено, що вибухнула граната, ймовірно, Ф-1.

Правоохоронці затримали 50-річного жителя Львова у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановлюють мотиви скоєного.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження боєприпасу. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ