Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

5 гравців «Динамо» від яких варто чекати прогресу в новому сезоні

«Динамо» невдало провело сезон 2022/23 та має реабілітуватися в новому чемпіонаті. Київський клуб буде робити ставку на молодих гравців, які будуть мати більше ігрового часу в новому сезоні.

Виділимо 5 гравців, від яких варто чекати прогресу в найближчому майбутньому.

Володимир Бражко

Володимир Бражко провів минулий сезон на правах оренди в луганській «Зорі» та був одним з найкращих в складі команди, яка фінішувала вище «Динамо» та ледве не пробилась до Ліги чемпіонів. Володимир Бражко забив 7 голів в 29 матчах та був одним з лідерів «Зорі» - він виконував пенальті, вдало пробивав з-за меж штрафного майданчика та керував грою команди, граючи на позиції опорного півзахисника або в більше атакуючій ролі.

brajko

Бражко повертається в «Динамо» разом с товаришем по «Зорі» Сергієм Булецою, який теж дуже яскраво проявив себе в минулому сезоні та належить «Динамо». Напевне, в «Динамо» спробують інтегрувати цю зв`язку в гру команди, але у Бражка все ж більше шансів проявити себе, так як він може бути корисним як в ролі опорного півзахисника, так і в трійці атакуючих півзахисників. Володимир непогано проявив себе на молодіжному чемпіонаті Європи та є одним з тих гравців, що мають поїхати на Олімпіаду-2024 в Парижі.

В новому сезоні поставити на матчі «Динамо» можна буде в легальній букмекерській конторі Vbet, що дає змогу переглядати матчі чемпіонату України. Щоб мати під рукою можливість переглядати трансляції можна на Vbet скачати мобільний додаток для Андроїд чи iOS.

Сергій Булеца

Сергій Булеца на три роки старший за Володимира Бражка та отримає вже другий шанс проявити себе в основі «Динамо». В сезоні 2019/20 він непогано проявив себе в «Дніпрі-1» та залишився в «Динамо» на наступний сезон, але не зміг використати свій шанс і знову став гравцем, якого відправили в оренду – спочатку в «Дніпро», а потім в «Зорю».

В минулому сезоні Булеца нарешті проявив себе яскраво та забив 7 голів в 28 матчах і тепер отримає, мабуть, свій останній шанс в основі «Динамо». На його позиції в «Динамо» грає Віталій Буяльський, але в цілому обидва атакуючі півзахисники можуть використовуватися в деяких схемах і разом. Булеца вміє створювати небезпеку при стандартних положеннях, володіє потужним ударом та є швидким та технічним гравцем.

Антон Царенко

Антон Царенко в минулому сезоні вже приєднався до основної обойми гравців «Динамо» та в другій частині чемпіонату регулярно використовувався як Мірчею Луческу так і Олександром Шовковським в якості «джокера» та іноді – в основному складі. Царенко володіє вибуховою швидкістю та в якості гравця, що може використати в другому таймі втому захисту противника може бути дуже ефективним. Царенко може бути як вінгером так і центральним півзахисником, але повернення Сергія Булеци та Андрія Ярмоленка дещо ускладнює йому завдання отримання ігрового часу.

Тим не менш цей гравець в майбутньому має стати важливим в «Динамо», так як володіє набором якостей, які дуже цінуються в сучасному футболі. Швидкість, націленість на ворота та вміння заробляти фоли в штрафному майданчику та біля нього – основні чесноти Царенка. Як мінімум в якості «джокера» він буде корисним вже зараз, а надалі в нього хороші шанси закріпитися в «Динамо» в якості гравця основи.

Самба Діалло

Самба ДІалло – гравець великого таланту, але – досить проблемний, зі складним характером. На молодіжному рівні він показував себе дуже технічним, але дещо егоїстичним гравцем, а таким в основі «Динамо» проявити себе важко. ДІалло вже поривався змінити команду раніше і якщо він не проявить себе в основі в майбутньому сезоні – то, мабуть, не заграє в «Динамо» взагалі.

Діалло має отримувати ігровий час в новому сезоні як джокер – в команді все більше гравців, з якими він яскраво проявляв себе в молодіжній Лізі чемпіонів і в ролі гравця, що виходить на заміну Самба може бути дуже корисним. Але в «Динамо» окрім нього є Царенко та Беніто, які теж можуть використовуватися для підсилення гри в другому таймі, то ж все буде залежати від того, як Діалло проявить себе в перших матчах нового чемпіонату.

Костянтин Вівчаренко

Костя Вівчаренко вже став гравцем основного складу «Динамо» і на нього з числа молодих гравців Мірча Луческу розраховує більше за інших. То ж відносно Вівчаренка мова йде вже про прогрес іншого роду – фланговий захисник має ставати одним з лідерів команди та зростати як майбутній гравець національної збірної.

Потужний, швидкий та працездатний гравець вміє не тільки захищатися а й підключатися до атак, а в минулому сезоні він вже забив свої перші голи за «Динамо». Вівчаренко здатний грати по всьому лівому флангу і маючи такого захисника, команда може в певні моменти переключатися на гру з трьома центральними захисниками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ