Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

6 травня відзначили День Львівського училища фізичної культури

У неділю, 6 травня, відбулось урочисте святкування Дня Львівського училища фізичної культури. У програмі святкування був творчий звіт спортивних відділень, а також нагородження кращих спортсменів, випускників та працівників училища.

Почесними гостями свята стали прославлені вихованці училища, чемпіони та призери європейських,та світових першостей та Олімпійських ігор: Андрій Котельник (бокс), Юлія Ткач (вільна боротьба), Павло Коростильов (кульова стрільба) та інші.

«До цьогорічного свята училище підійшло з вагомими здобутками, адже днями Міністерство молоді та спорту України підвело підсумки діяльності спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю у 2017 році. Серед 15 подібних навчальних закладів вдруге поспіль найкращим в Україні визнано саме Львівське училище фізичної культури», - сказав під час урочистого виступу голова відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянський.

Очільник НОКу Львівщини високо оцінив рівень роботи ЛУФК та за вагомий внесок у розвиток спорту Львівщини,   а також розвиток олімпійського руху нагородив почесною відзначкою директора ЛУФК Степана Родака.

Останній, в свою чергу, також сказав, що гордиться випускниками ЛУФК, а також тими учнями, які зараз в училищі прославляють Львів та Україну своїми спортивними результатами.

«Наші результати невпинно ростуть. Їх апогеєм є визнання училища на всеукраїнському рівні. Ми набрали рекордну кількість очок і суттєво обійшли олімпійський коледж імені Івана Піддубного та харківське державне УФК. Для нас це дуже приємно і показово», - сказав директор ЛУФК Степан Родак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ