Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

7 липня в Україні святкують День Військово-Морських Сил

З нагоди Дня Військово-Морських Сил України привітання висловив командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський.

"Щиро вітаю матросів, старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів, ветеранів Військово-Морського флоту з Днем Військово-Морських Сил України!

Військово-Морські Сили України виконують завдання із забезпечення обороноздатності держави, захисту її морських рубежів та гідно представляють нашу країну у міжнародному військово-морському співробітництві.
З нагоди Вашого професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, удачі та благополуччя. Також висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам флоту за їх бойовий і трудовий героїзм, неоціненний внесок у військово-патріотичне виховання молоді та особового складу Військово-Морських Сил України. 

Сьогодні військовослужбовці Військово-Морських Сил з честю виконують бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил. Маючи досвід бойових дій, Військово-Морські Сили Збройних Сил продовжують модернізуватися та прогресувати.

Дякую військовослужбовцям Військово-Морських Сил Збройних Сил за вірну службу та належне виконання службових обов’язків". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ