Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Колесніченко «настукав» у Генпрокуратуру на Михальчишина

Народний депутат України, співголова Міжнародного антифашистського фронту Вадим Колесніченко звернувся до Генерального прокурора України з приводу видання та розповсюдження книги "Ватра. Версія 1.0". (Ватра. Версія 1.0 / Юрій Михальчишин, – Львів: Євросвіт, 2010. – 420 с.).

На думку нардепа, серед громадян України, книга вже встигла стати путівником для сучасних українських неофашистів та ксенофобів. Про це він повідомив у своєму блозі на «Українській правді».

Вадим Колесніченко звернувся до Генерального прокурора України з вимогами:

Провести розслідування фактів видання, торгівлі та поширення книги "Ватра. Версія 1.0", публікації ксенофобських, неонацистських матеріалів на інтернет-порталі "Ватра";

Порушити кримінальні справи за статтею 161 Кримінального кодексу Україні щодо авторів та поширювачів видання та інтернет-публікацій; притягнути їх до відповідальності;

Внести прокурорське подання до органів внутрішніх справ України щодо вилучення видання в місцях його продажу, з бібліотек та інших організацій, установ.

Нагадаємо, що це не перше подання до Генпрокуратури від Вадима Колесніченка на депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Юрія Михальчишина. Раніше нардеп звинувачував Михальчишина у закликах до повалення влади в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ