Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

А де я маю стати? У Львові розпочались паркувальні війни

Як повідомили в Facebook-спільноті Варта1, напередодні, на вулиці Творчій,14 мешканцю, який перешкодив незаконному встановленю обмежувачів для паркування, розтрощили автомобіль.

Як зазначив дописувач, в пятницю 19 березня була спроба встановлення обмежувачів у дворі за адремою вул. Творча 14.

"Мешканці квартир 45 та 77 вирішили встановити собі обмежувачі паркування. Поводили себе вкрай агресивно і по хамськи. Сказали що вони не мають вечером де ставити машину.

Фото з Facebook-сторінки Варта1.
Фото з Facebook-сторінки Варта1.
1/3

Я викликав наряд поліції щоб їх зупинити. Поліція приїхала і поїхала нічого не змінивши вони і надалі ставили обмежувачі. Я подзвонив у поліцію вдруге приїхав той самий екіпаж і заставив демонтувати один обмежувач, другий обмежувач вже сховали під машину. Я викликав поліцію в третій раз та коли приїхала поліція вони вже порозходились по домах.

А вечером коли я повертався до дому вони вже чекали мене біля під'їзду. Були крики погрози мат в т.д. Але я заставив їх демонтували другий обмежувач. Ну і на ранок мені потрощили лобове і три бокових шкла в авто. Авто стояло припарковане біля Творчої 12. Можливо хтось щось бачив або чув пишіть у приват", - зазначає дописувач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ