Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

АФЛ Golden Awards: урочистий захід, який підсумував сезон

У понеділок, 20 березня, відбулася церемонія нагородження найкращих індивідуалістів зимового сезону 2022/23 змагань Асоціації футзалу Львівщини. Окрім номінантів, яскравий захід відвідали представники команд, функціонери та партнери АФЛ.
Фото: АФЛ

Така подія стала логічною крапкою на завершення усіх зимових чемпіонатів. Вже минулі турніри Суперліги, Practic 1 Ліги та Бізнес-ліги Львівщини подарували чимало класних протистоянь і вказали на не менш топових виконавців. У кожній із ліг було дуже багато видатних футзальних постатей, тому остаточний вибір зробити було неймовірно важко. У будь-якому випадку дякуємо всім командам, які взяли участь у чемпіонатах та продемонстрували ту гру, яка припала до вподоби усім вболівальникам.

За результатами зими відзнаки у номінаціях отримали:

SML Бізнес-ліга

“Найкращий воротар” – Володимир Хома (“Географ-ЛНУ”)

“Найкращий бомбардир” – Мар’ян Марко (“Мостиська-3”)

“Найкращий гравець” – Назар Каспришин (“GTL”)

Practic 1 Ліга

“Найкращий воротар” – Євген Жукуляк (“Скала” Вільховець)

“Найкращий бомбардир” – Віталій Сілецький (“Академія-Самбір”)

“Найкращий гравець” – Андрій Гриб (“Мостиська-2”)

Суперліга

“Найкращий воротар” – Станіслав Горнік (“Любарт”)

“Найкращий бомбардир” – Ярослав Михалюньо (“Nice Guys”)

“Найкращий гравець” – Владислав Сизик (“Любарт”)

“Найкращий тренер” – Євген Москвін (“Nice Guys”)

У номінації “Найкращий арбітр АФЛ” відзначили одразу двох рефері. Свої нагороди отримали Орест Дуцяк та Андрій Кузьмін.

Примітно те, що кожну відзнаку виконавці отримували з рук представників наших партнерів. Користуючись нагодою, ще раз хочемо подякувати їм усім за те, що підтримували впродовж усього сезону. У такій якісній співпраці неодмінно плануємо прогресувати і надалі.

Такий урочистий івент, певна річ, не відбувся без поважних гостей. Зокрема, зі своїми зверненнями до присутніх виступили президент АФЛ Мирослав Хом’як, радник голови ЛОВА Любомир Сопільник та власник і засновник мережі “Gazda Group” Василь Бундз.

“Усі наші чемпіонати відбулися у дуже важкий воєнний час. Втім, нам вдалося не тільки зберегти напрацьоване, а й зробити суттєвий крок вперед. На мою думку, це заслуга спільної роботи усіх: команд, АФЛ, партнерів та вболівальників. Найбільше, втім, завдячуємо нашим Збройним силам. Якби не хоробрість та відданість наших хлопців, не мали б ми жодних можливостей. Ані на футзал, ані на його розвиток. Не забуваймо про те, що підтримка ЗСУ має бути регулярною. Шанси на будь-які звершення, навіть найменші нам дарують наші воїни. Цей представницький захід не є винятком. Зі свого боку також хочу подякувати усім номінантам за видовищну гру та командам за продемонстрований рівень футзалу. Схожі події намагатимемось робити на традиційній основі і надалі. Є багато напрацювань, багато ідей, тому чекаємо вас вже у наступних чемпіонатах, які, сподіваємося, відбуватимуться під мирним українським небом”, – зазначив під час свого привітального слова президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.

По завершенні офіційної частини надалі спілкування між усіма гостями відбулося вже у більш неформальній атмосфері. За чудовий прийом та надану локацію для проведення заходу щиро вдячні нашому партнерському закладу “Медівня 1979”, яка входить до мережі ресторанів “Gazda Group”.

Варто відзначити, що востаннє схожа представницька подія від АФЛ відбулася у готелі “Швейцарський”. Наприкінці січня представники команд разом із керівництвом Асоціації футзалу Львівщини обгорювали цікаві питання на “Форумі футзалу-2023”.

Інформаційна служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ