Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Команди “КІВС in.IT” зібрали солідний врожай нагород у “Кубках Ліги України”

Окрім професійного футзалу, потроху наближається і старт запеклих баталій дитячо-юнацького рівня. Наше місто у змаганнях подібного ґатунку представлене командами “КІВС in.IT”, які у передсезонних турнірах вже встигли дуже непогано себе зарекомендувати.
Світлина: КІВС Футзал

“Кубок Ліги України” – традиційний турнір, який цьогоріч відбувається у кількох вікових категоріях на “Боско-Арені” у Львові. Змагання слугують прологом до нового сезону у дитячо-юнацькому футзалі України.

Першими новий для себе змагальний рік відкрила команда “муніципалів” U-13. Львів’яни діяли конкурентноздатно, та все ж своє місце на п’єдесталі посісти не змогли. З 10 команд-учасниць “КІВС in.IT” став шостим на фініші.

Далі були матчі вікової категорії U-10. Тут підопічні Юрія Шукатки завершили турнірну дистанцію десятими серед 12-ти представників з цілої України. В останньому для себе поєдинку турніру “айтівці” подужали миколаївський КДЮСШ “Олімп”.

Після цього естафету підхопила команда U-14. Гравці 2011 року народження дуже непогано діяли на паркеті та зуміли вибороти головний трофей змагань. Саме “КІВС in.IT” U-14 поклав перші “золоті” нагороди нового сезону до скарбнички клубу.

Дещицю забракло команді U-12, аби повторити успіх старших одноклубників. Вихованці Назарія Станкевича, підсилені на цей турнір п’ятіркою виконавців ДЮФА “Динамо” (Львів), із якою “айтівці” на початку літа підписали договір про співпрацю, дійшли аж до фіналу змагань, де дуже прикро поступились луцькому “Любарту” – 0:1.

Вікові категорії U-11 та U-9 наразі лише здобувають ігровий досвід, тому важко судити за чисту монету результати виступів цих команд “КІВС in.IT”. Тим не менш, перші зайняли 12 позицію, другі фінішували сьомими.

Команда U-15 натомість виступила наразі найбільш переконливо на всеукраїнському турнірі. Мало того, що хлопці здобули головний кубок, та ще й жодного разу не втратили перемогу впродовж змагальної дистанції.

Серію змагань “Кубка Ліги України” завершують юнаки 2008 р.н., які розіграють пальму першості з 30 вересня по 3 жовтня. Перший поєдинок, до слова, колектив “КІВС in.IT” U-17 завершив перемогою. “Айтівці” мінімально подужали одеське “Чорне Море” – 1:0. Вболіваємо за львів’ян та розраховуємо на ще один комплект нагород.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ