Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Аграрії Львівщини можуть отримати грант до 250 тисяч гривень

Аграрії Львівщини можуть отримати грант до 250 тисяч гривень в межах проєкту «Плекаємо своє». Про це повідомили у прессужб Львівської ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Загальний фонд проєкту підтримки бізнесу в Україні «Плекаємо своє» становить  1 млн гривень.

Завдяки цим коштам підприємці можуть отримати фінансову підтримку для розвитку власної справи, релокації чи інших цілей, пов’язаних із безпосередньою діяльністю бізнесу.

Призовий фонд розділять на чотири частини по 250 тисяч. Кошти виплатять кожному з чотирьох переможців у таких категоріях:

  • «Реальний економічний тил»;

  • «Ветеранська сила»;

  • «Підтримка для розвитку»;

  • «Бонусна категорія».

Учасниками проєкту можуть бути громадяни України, які є засновниками (учасниками) юридичних осіб, що зареєстровані та діють на території України. Щоб подати заявку на участь у проєкті, учасники заповнюють анкету та надають необхідну інформацію про діяльність юридичної особи.

Якість заповнення анкети та надання вичерпної інформації про діяльність юридичної особи впливає на вибір журі. Особи, які здійснюють свою господарську діяльність як ФОП, участі у проєкті не беруть. Детальніше дізнатись про проєкт та подати заявку на участь можна за посиланням.

 «Останній день подачі заявки – 27 листопада. Журі проєкту до 12 грудня обирає трьох переможців у категоріях «Реальний економічний тил», «Ветеранська сила» та «Підтримка для розвитку», а також 37 фіналістів, що претендують на перемогу в «Бонусній категорії»», - наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

У Києві 21 грудня відбудеться церемонія оголошення/визначення переможців проєкту. Організатори оголосять переможців 3 категоріях, а переможець «Бонусної категорії» буде обраний з-поміж визначених раніше компаній під час церемонії шляхом рандомного витягування картки з назвою компанії одним з членів журі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ