Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Активістці, яка атестувала поліцію, пошкодили авто і пограбували його

Сьогодні, 10 жовтня, вранці невідомі особи розбили вікно та пограбували автомобіль Toyota Venza, яка належить відомій у Львові громадській активістці, голові правління ГО «Варта-700» Наталії Шелестак. Про це вона повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

«От такий в мене ранковий сюрприз. Львів – безпечне місто», - йдеться у дописі.

З машини зловмисник викрав сумку. Через інцидент Наталія Шелестак не змогла потрапити на суд.

«Я мала бути зранку в суді. Позов до судді Марутенко. Мене неодноразово просили збитися з позову...», - написала вона в коментарях під повідомленням.

Йдеться про колективний позов кількох громадських організацій проти судді Львівського апеляційного господарського суду Олександра Мирутенка щодо захисту ділової репутації. Активісти подали позов після того, як суддя назвав їх «купленими».

Водночас у коментарях Наталія Шелестак зазначає, що це вже не перший випадок, коли її автомобіль намагаються пошкодити. Як приклад, вона навела інцидент, який стався влітку, коли на її авто залишили подряпину.

Наталія Шелестак також повідомила, що написала заяву до правоохоронних органів.

Водночас інші громадські активісти висловлюють думку, що це не просто хуліганські дії, а спосіб попередження для громадської активістки, яка активно відстоює свою позицію ще з часів Майдану, займається волонтерством та допомагає армії.

Окрім того, варто зауважити, що Наталія Шелестак входи до атестаційної комісії при ГУ Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ